31 Mayıs 2007 Perşembe

Zorlu 'dan Yine Bir İlk

Zorlu ,yerel bir inşaat işine girdiği için bizi hayal kırıklığına uğratmıştı ,Çünkü grup 'tan global oyuncu olabileceği beklentimiz yüksekti.

Yine önemli bir ilki gerçekleştirmiş .Hayal kırıklığımızın haklı olduğunu aşağıdaki haberle daha iyi anladık ,

Zorlu Holding'in patronu Ahmet Nazif Zorlu, ev tekstil mağazası Linens'in başında bulunan kızı Şule Zorlu 'nun yerine yeğeni Fatih Dereköylü'yü getirdi. Zorlu, kızını 'iş dinamikleri gereği' görevden aldığını söyledi.

Linens'teki görev değişiminin nedenini "İş dinamikleri açısından gerekliydi" sözleriyle açıklayan Zorlu, şöyle devam etti: "Zorlu Tekstil Grubu'nun içinde yeni bir sinerji yaratmamız gerektiğine inanıyorduk. Bu nedenle böyle bir karar alarak görev değişikliğine gittik.

Bu vizyonda olabilen grupların Global Dünya 'da Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğuna oynama şansları bizce yüksek

Daha önceki bir röportajda ise Şule Hn. 'ın vizyonunun genişliğini görebiliyoruz :

14 yaşından bu yana, grubun teksil fabrikalarında çalışmaya başlayan Şule Zorlu üniversiteden mezun olduğunda Denizbank'a stajyer olarak girerek profesyonel olarak iş hayatına atıldı. Zorlu, daha önce bir gazeteye verdiği röportajında "Evet, Ben Ahmet Bey'in kızıyım. Ama 30 bin kişinin çalıştığı bir şirkette, ben de herkes gibi emeğimle varım" demişti. Şule Zorlu, Denizbank'taki dört yıllık tecrübesi ve başarı grafiği nedeniyle, Linens'in genel müdürlüğü görevine getirildiğini belirterek "Ahmet Bey, bende bir ışık görmeseydi, gözümün yaşına bakmazdı.

Linens'in 100 mağazası var . Şule Zorlu 'nun hedefleri arasında Cezayir ,Fas , Tunus ,Libya 'da mağazalar açmak vardı .

Şule Zorlu 'nun önümüzdeki dönemde daha zor görevleri başaracağına inanıyor ,Gruptan vizyonuna yakışan başarılar bekliyoruz.

Kaynak : www.referansgazetesi.com/haber.aspx?HBR_KOD=69492&ForArsiv=1

2 yorum:

Adsız dedi ki...

car insurance missouri Hey, just wanted to let you know that your page was not showing properly in internet explorer 8 but after few refreshesh it was fine again. Keep up the good work. Martha , auto insurance texas

Adsız dedi ki...

Hello. And Bye.
[b]http://myhero.com/go/print.asp?hero=pending74495[/b]