1 Eylül 2007 Cumartesi

Vestel Bu İşi Biliyor

Dünya 'da başarı formulleri belli ,tabi kurumsal bir yapıya geçip uygularsanız .

Vizyon ,Ekip Çalışması ve Başarı başlığı altında gelişmekte olan ülkelerden de gelişmiş firmalar çıkabileceğini kanıtlayan çeşitli örnekler yer almakta ,

Bu aslında kafaların gelişmişliğiyle ilgili ;

Natura ,Brezilya firması başarıyı nasıl yakalamıştı ? Dünya 'da kozmetik konusunda üniversiteler ve teknoloji merkezleriyle işbirliği yapıp globalleşmişti .Taktikleri ise teknoloji transferi ve bünyeye uygulama .Bu şartlar altında firma direktörü şöyle demişti ; '' Zor olan yeni teknolojiyi bulmak değil ,müşterinin ne istediğini anlamak ''

Bu özet bilgi ışığında Vestel 'i Natura ile karşılaştıralım .

Almanya'da düzenlenen IFA Fuarı'na 2 bin 500 metrekarelik alanla katılan Vestel, Avrupa pazarı için gövde gösterisi yaptı. Vestel, 2010 yılında bu pazarda liderliği hedeflediğini açıkladı.

Vestel'in geçen sene IFA fuarında tanıttığı ve bu sene üretimine başladığı Pixellence teknolojisi yeni nesil televizyonlardaki en büyük ayrıcalıklardan biri olacak.

ABD'deki Georgetown Üniversitesi liderliğindeki bir Türk ekibince geliştirilen bu teknoloji ekranda çok daha net ve keskin görüntüleri mümkün kılıyor.

VE SONUÇ

Vestel: Dünya oyunculuğu yolunda kararlıyız

Almanya’daki IFA Fuarı’nda en büyük ilgiyi Türk firmaları çekiyor. Vestel, görüntünün daha net olmasını sağlayan Pixellence teknolojisinin kullanıldığı 80’in üzerinde yeni ürünüyle teknoloji çıkarması yaptı. Vestel İcra Kurulu Başkan Vekili Turan Erdoğan, "Ürün çeşidimizle küresel alanda da pazarı yönlendiren uluslararası oyuncu olmaya kararlıyız" dedi.


Pixellence teknolojisinin tüketicinin istediği şeylerden biri olduğunu umuyor ,Vestel 'in gelişmiş vizyonunun karşılığı olan dünya liginde üst sıralardaki yerini bir an önce alarak yerel firmaların ufkunu daha da genişletmesini bekliyoruz.

kaynak : radikal ,hürriyet

4 yorum:

Charlotte dedi ki...

Hello,

I am Gaurav Singh 26 years old from India, working in wedding cards company. I was suffering on net and I found your blog. You have very nice blog and you really have impressed me by your quality blog. I also have made a blog on celebrity. I will be please if you become my friend and watch my blog too. My blog is http://biggestcelebrity.blogspot.com. Will you accept my friendship?

Regards

Gaurav Singh

Adsız dedi ki...

Bu model digerlerinede ornek olabilir

Adsız dedi ki...

Ben almanyadan sevgi, gercekten cok guzel bir blog, eger twitter veya facebook sayfasi varsa hemen
ekliycegim.

Dr.Firma dedi ki...

Sevgi hn.

Henüz twitter veya facebook sayfamız yok .

İlginiz için teşekkürler