28 Nisan 2007 Cumartesi

Curtis Johnson mu ? Cabbar Tosun mu ?

Johnson Diversey bir aile firması

Firma 'nın çalışanına bakış açısı :

Johnson Diversey’in her çalışanı kendisini, müşterilerinin hayatını kolaylaştırmada en iyi olmaya adamıştır
Biz, dünya çapındaki şirketlerimizin esas gücünü çalışanlarından aldığına inanıyoruz....

JohnsonDiversey Kimdir ?

JohnsonDiversey, hijyen sistemleri alanında her biri kendi başına birer dünya devi olan Johnson Wax Professional ve Unilever şirketlerinden DiverseyLever’in güçlerini biraraya getirmesi ile oluşmuştur. Bu birliktelik ile oluşan büyük küresel güç, müşterilerine daha gelişmiş ürün, sistem ve hizmetler sunma olanağı yaratmaktadır.

Benzer kültürleri paylaşan, sistem ve coğrafi yaygınlık açısından birbirini tamamlayan şirketlerin oluşturduğu bu birliktelik, 15000 çalışanı ve 3 milyar Amerikan Dolarına yaklaşan cirosu ile uluslararası, lider bir kuruluş ortaya çıkartmıştır. Türkiye’de de bu üstünlüğünü pekiştiren JohnsonDiversey, en yakın rakibinin 3 katı pazar payına sahip sektör lideridir.

Bakalım Sn.Curtis Johnson ne demiş ?

Bizim gerçek değerimiz müşterilerimizin sorumlarını çözme ve onların yaşamlarını kolaylaştırma kabiliyetimizde saklıdır.

Müşterileri anlamak… Onların ihtiyaçları doğrultusunda gelişmek … Değişimi öngörmek ve onu kucaklamak … - özellikle bu müşterilerimize daha iyi hizmet vermek anlamına geliyorsa. Bu beş kuşaktır benim ailemin iş felsefesi olagelmiştir. Ve gelecekteki kuşaklar için de öyle kalmaya devam edecektir.

JohnsonDiversey yeni bir şirket olabilir ancak tüm diğer Johnson aile şirketleri gibi o da zengin bir aile değerleri mirası üzerine kurulmuştur. Biliyoruz ki en büyük varlığımız insanlarımızdır, çünkü onlar üstün müşteri çözümlerimizi sunmamız için vazgeçilmez unsurlardır.


Curtis Johnson

www.johnsondiversey.com.tr 'den alınmıştır.

Bu başarı karşısında saygıyla eğiliyoruz.

Cabbar Tosun kimdir ?

Valla biz tanımıyoruz. Hakkında yazılabilecek herhangi bir şeyde bulamadık. Muhtemelen Kemal Sunal filmindeki Tosun Paşa tarzında ,ayrıca dünyayı ben yarattım mantığıyla düşünen klasik bir patron işte .Herhangi bir başarısına rastlayamadık henüz

Sn. Cabbar Tosun ne demiş ?

Belkide çalışın , çalışın demiş ,ama ne ,nasıl çalışılacak ? Ne yöne gidilecek bu konularda bir şey dememiş büyük ihtimalle


Ne yazıkki Diversey gibi global firmalarımız çok sayıda değil henüz ama global atasözlerimiz var allahtan ,

Ne demişler ? '' Eller aya , biz yaya ''

Bu vesileylede Kemal Sunal 'ıda anıyoruz .Keşke aramızda olsaydı.

Not :Cabbar Tosun isminde gerçekten birisi varsa kendisini kastetmiyoruz ve özür diliyoruz , biz google 'da araştırdık ve bulamadığımız için yazdık Sadece kafiyeli olduğu için yazılmıştır.

Hiç yorum yok: