11 Aralık 2007 Salı

21.Yüzyılın Özgür Ve Başarılı Şirketi '' Park Yeri ''

Parkyeri, Türkiye'nin en hızlı büyüyen Teknoloji şirketi ;

Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye 2007 sıralamasında, son 5 yılda %3422 büyüme oranıyla Türkiye'nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketi oldu

İnternet sitelerinde şöyle diyorlar ;

Bu başarıyı yakalamamıza katkıda bulunan Parkyerinin çalışanlarına, müşterilerimize ve iş ortaklarımıza teşekkür ederiz.

Parkyeri ,dünya standartlarında kurumsal çözümler sunan, Internet ve mobil teknoloji çözümlerinde sektörün öncüleri arasında yer alan bir yazılım şirketidir.

Hizmet verdiği alanlarda en iyi olup aynı zamanda "Çalışanının en mutlu olduğu iş ortamını" sağlamayı hedeflemektedir .

Parkyeri'nde çalışma saatlerini, çalışanlar belirler.

Parkyeri çalışanları çalışma saatlerini kendileri belirleme özgürlüğüne sahiptir. Çalışma saatlerini belirleme ve bunlara uyma, çalışanın sorumluluğundadır. Haftada 45saat olmak üzere, günde 11 saati aşmayacak ve çalışma verimini bozmayacak şekilde, Şişli, Bostancı, Maslak, Çeşme ofislerinden dilediğimiz ofiste, kendi belirlediğimiz saatler arasında çalışabiliriz.

Parkyeri'nde sorumluluk alırız ve herkes istediği sorumluluğu seçmekte veya istemediğini seçmemekte özgürdür.

Sorumluluklarımız dahilinde Parkyeri'ne diğer çalışanların gözünde şirkete yeteri kadar katkı yaptığımız takdirde, kalan boş zamanı dilediğimiz gibi değerlendirmekte serbestizdir.

Parkyeri'nde, kisisel gelisim, şirket içi veya şirket dışı eğitime sağlanan kaynak oldukça önemli bir yer kaplar. Parkyeri'ne katılan bir arkadaş , bölüm sorumlusu onay verdiği ve eğitimin içeriğine yönetim ekibinden herhangi bir itiraz gelmediği sürece dilediği şirket dışı eğitime katılmakta özgürdür.

Parkyeri'nde çalışan bir kişi, kendini yeterli gördüğü ve istediği sürece ve bölümün sorumlusunun onayı ile bölüm değiştirmekte özgürdür.

Şirket temposuna ve iş akışına uyum sağlamayı kolaylaştırmayı sağlamak için her yeni çalışan arkadaşın bir rehberi olur. Rehberiniz işe başladığınız ilk günden itibaren size şirket ve işinizle ilgili bir çok konuda yardım etmekle sorumludur.

Şirket içinde gerçekleşen toplantılar şirket içi eğitimlerde olduğu gibi öntanımlı olarak katılmak isteyen herkese açıktır. Her ayın ilk perşembesi sirket toplantısı yapılır.Şirket toplantısının gündem maddelerini Parkyeri çalışanları belirler.

Bu yüzden Park Yeri ;

Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye 2007 sıralamasında, son 5 yılda %3422 büyüme oranıyla Türkiye'nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketi oldu

kaynak:parkyeri.com

Hiç yorum yok: