12 Temmuz 2010 Pazartesi

İş Fikirlerine Ulaşmak İçin Neler Yapabilirim ?

Yeterince iş fikri üretemediğinizi düşünüyorsanız belki de sizi bu konuda düşündürebilecek bir kıvılcıma ihtiyacınız vardır .

Gerekli şey monotonluğun dışına çıkmak olabilir .

Bilgisayarınızı alıp bir alışveriş merkezine gidin . Gençlere yönelik satılan düşük bel kotları görmezlikten gelin ve insanların ne tür ürünler satın aldığı konusuna dikkatinizi yöneltin .

Örneğin bilgisayarları var mı ?

Bilgisayarlarıyla ne tür problemlerini çözebilirler ?

Yukardaki örneği farklı konularda tekrar edebilirsiniz .

Alışveriş merkezlerindeki yürüyüşünüz yalnızca farklı konularda düşünebilmenizi desteklemek içindir . Orada t-shirt ‘den oyuncağa kadar çok sayıda farklı şeyler görebilirsiniz .

Kimbilir sizinde aklınıza bir fikir gelebilir .

Yalnız Düşündüklerinizi yazmayı unutmayın .

2 yorum:

Adsız dedi ki...

çok güzel yazılarınız var. şans eseri bazılarını okuma fırsatım oldu. bu en sonuncuyu okurken daha fazla bir yardımda bulunabileceğinizi düşünerek bu konuda başka neler önerirsiniz...

saygılar selamlar

Dr.Firma dedi ki...

Siteye ilginiz için teşekkür ederim .

İş fikirleri konusunda daha fazla bilgi için fikrinlekazan.blogspot.com farklı bir vizyon verebilir .

Etkilendiğim bir blog yazısı ; Her biri farklı ortamlarda yetişmiş başarılı iş insanlarının iş tavsiyelerinin fazla katkı yapamayacağı şeklindeydi .

Dünyadaki bir çok yenilik eskimiş işlerin yeni versiyonu olarak ortaya çıktığına göre , keşfedilmemiş ihtiyaçları bulmak yerine kalıpların dışında , herkesin düşündüğünün tersini düşünerek ve eskimiş işleri çağın ,insanların ihtiyaçlarına göre şekillendirirerek gerçekçi bir iş planı ile büyük başarı hikayelerine ulaşmak daha mümükün olabilir .

Unutulmaması gereken bir konu ise ; İş tavsiyelerinin işi sizin adınıza yapamayacağıdır .