25 Kasım 2009 Çarşamba

Yaratıcı İş Fikirleri Konusunda Neler Yapabilirim

İşle ilgili yenilikler bulmak bir süreci gerektirir . Neler yapılabileceğine bir göz atalım .

Geçmişe bakın

Geçmiş iş hayatında da eşsiz bir öğretmendir . Baktıkça neyi yapıp neyi yapamadığınızı gösterir . Ayrıca müşterilerin eskiden ne yapılması konusunda söylediklerini hatırlatır .

Günlük işlerden uzaklaşın

Boşa vakit geçirmek yeniliğin mükemmel bir kaynağıdır . Yeniliklere istekli olma konusunda iki önemli tüyo işten kaçınma ve okumaktır . Hayatınızda her şeyi hızlı bir şekilde yapıyorsanız , yeniliklerde hızla kaçar gider .

Çalışanlarınızdan yararlanın

Usta girişimciler çalışanlarını yenilikçi düşünme konusunda cesaretlendirirler . Onlara risk almaları ve yeterince başarısız olmaları için izin verin . Küçük hatalar büyük başarıları teşvik eder .

Müşterilerinize yakın olun

Yenilikler konusunda müşteri problemlerini anlamak çözüm konusunda araçları ortaya çıkartır . Müşteriler size nasıl başarılı olacağınızı söylerler .

İşinizin yükünü paylaşın

İşinizin tamamını üstlenmek yerine mümkünse bir kısmını satıcı ve / veya tedarikçilerle paylaşarak tasarruf edin ve süre kazanın .

Hızlıca başarısız olmayı deneyin

Yenilikle ilgili bir fikir bulduysanız isteksiz davranmayıp konsantre olun . Yeterince süre ayıramazsanız başarı size uzaktan el sallar .

kaynak:cnnmoney

Hiç yorum yok: